En premiär med sol och bad

Den efterlängtade premiären på Fjällmyrtjärn blev en härlig kväll. Solen sken över de ca 35 fiskare som valde att pröva lyckan denna premiärkväll och många nyfikna var det som stannade till på cykel och umgicks runt grillen.

Regnbågen vakade friskt men för ovanlighetens skulle så blev detta en premiär då inte alla fiskare fick fullt. Bäst för kvällen gick det nog för Gunnar Olsson och dottern Jenny som båda fick 3 fina regnbågar var på runt kilot.

 

Kvällens fångst stod Hans Åhlin för. När regnbågen gick in i några kvistar och fastnade så klädde Hans av sig och dök i och kastade upp fisken på land. Applåderna ekade runt tjärnen för denna insats.

Fisket pågick långt in på småtimmarna och runt elden var skratten och historierna många. Den ljumma vinden höll knott och mygg borta vilket förgyllde denna kväll än mer. Bilder från kvällen hittar ni i galleriet under media.

Premiärkort a´100 kr gäller till och med söndag, max två kort per dag max tre fiskar per kort och under förmiddagen idag vakade det åter friskt med några fina bredsidor som visade upp sig.

Rengsjö FVOF tackar er som var där på premiären, extra tack till Ingvar Ingeroth för slyröjningen och till Tina Persson för hjälp med bilderna.

Comments are closed.