Vilken premiär det blev!

Vilken lördag det blev!!

2 grader varmt, vindstilla och regnbågar av otroligt fin kvalitet. Det var nästan magiskt när skottet brann av klockan 8 och 125 borrar började sin resa genom isen mot de efterlängtade regnbågarna.

hela morgon

Den varma hösten och dåliga isar runt om i Sverige bidrog säkert till ett ökat intresse, sen att ryktet spridit sig om den goda kondition på regnbågen som vi planterat ut medförde att över 120 personer fanns på plats när Slakttjärn öppnades för säsongen.

Från Sandviken i söder, till Loos i norr hade förväntansfulla fiskar tagit sig till Rengsjö. Undertecknad hade förmånen att sitta jämte 10-åriga Viktor Olsson.

Vilket fiske denna pojke bjöd på. Knappt hade pappa Stefan fått ner kroken för än Viktor landade den först. I familjefajten tror vi att Viktor vann med 3-2.

viktor viktor2

Sällan har vi fått så mycket positiv feedback på fiskkvalitet som idag.

1,2 kilos fiskar som känns som 2 kg var inget ovanligt idag. Även om alla inte tog fulla kvoter så är känslan att de flesta hade en riktigtbra dag.

Söndagen bjöd på andra förutsättningar med vind och 8-10 plusgrader. Ca 25 fiskare nötte dock ivrigt på under dagen. Leif Ling från Bollnäs landande nog dagens Regnbåge i alla fall om man tittar på storlek.

leif

Välkommen tillbaka till Rengsjö alla ni som besökt oss i helgen.

Comments are closed.