Sommargäster uppskattar fisket i Rengsjö

Roger Johansson som bor i Knivsta men har sommarhus uppe vid Storsjön är en flitig besökare vid bland annat Bromstjärn och är en av många sommargäster som uppskattar fisket i Rengsjö. Under sommaren har han landat regnbågar på 1,2 till 1,4 kg på sitt flugspö. Även ett antal ”mindre” fiskar på strax under kilot är inrapporterade.

Vi har också fått mycket beröm för det spångningsarbete som är utfört vid Bergtjärn, Bromstjärn och Slakttjärn. Vi tackar för det och fortsätter att jobba vidare.

Närmast på tur står Fjällmyrtjärn, uppmärksamma besökare har märkt att schaktning har skett på platsen och att det nu sakta men säkert fylls på med beläggningsgrus. Vi återkommer inom snart framtid med en utförligare rapport om vad som är på gång vid fjällmyrtjärn.

För er som missat de tre delarna med Fjällfiske som sänts på SVT de sista veckorna, leta rätt på en dator och kika in på SVTplay eller följ denna länk http://www.svtplay.se/fjallfiske det är en njutning av fantastiska miljöer, vackra harrar, stridiga öringar och brutalt mycket mygg.

 

Comments are closed.