Uppdaterad Fiskeförbudsinformation – Gäller följande vatten

Från och med idag, Lördagen den 5 oktober då vi nu har satt ut den fisk som vi odlat i kassarna i Hölesjön råder fiskeförbud på följande vatten:

Slakttjärn -ca 350 st Regnbågar( 3-8 hg)  inplanterad samt att 50 kg stor regnbåge skall sättas

Fjällmyrtjärn – ca 420 st Regnbågar(3-8 hg) inplanterad samt att 50 kg stor regnbåge skall sättas

Bodsjön – ca 210st Öringar inplanterad

Gäddtjärn – ca 75 st Öring inplanterad

Sedan tidigare är det fiskeförbud på

Ijungen – ca 800 st Rödingar har planterats in och ca 100 st i storleken 8 hg -1,2 kg skall sättas senare.

 

Fiskeförbuden råder tills vi här på hemsidan, i tidningen Ljusnan och på anslagstavlor runt om i Rengsjöbyarna annonserar om premiärer. Vi uppskattar all hjälp vi kan få med att stoppa det olovliga fiske som varje år bedrivs. Genom att vara uppmärksam och påpeka för dem som ändå fiskar att förbud råder ger vi alla samma möjlighet att få uppleva bra premiärfiske.

Rengsjö FVOF vill tacka alla som hjälpt till med utsättningen de senaste veckorna, ingen nämnd ingen glömd. Bilder från utsättningen av kassarna i Hölesjön kommer senare.

INFORMATION FRÅN TRÖNÖ

Eftersom vi under sommaren har haft ett nära samarbete med Trönö gällande odlingen av egen fisk i kassar placerad i Storsjön och Hölesjön kommer här fiskeförbudsinformation gällande Trönö.

Trönö har totalt fiskeförbud i alla vatten från och med den 1/10 förutom i Högtjärn. Där gäller dagkort tillsvidare i alla fall oktober ut. Högtjärn kommer att fyllas på med fisk och sedan annonseras premiären där. Övriga vatten i Trönö öppnar oavsett isläge den 1/12 2013 och man fiskar på dagkort eller årskort för 2014 från det datumet. Årskort i Trönö gäller ( 1/12 2013 till 30/11 2014)

Comments are closed.