Fjällmyrtjärn öppnar igen 23/2 kl 08:00

 

Efter en mycket lyckad premiärhelg då det på lördagen var över 80 fiskare på fjällmyrtjärn så öppnar vi på lördag igen efter det att vattnet hållits stängd under veckan.

Efter två täta öppningar av Slakttjärn och Ijungen där man nu kan fiska på årskort för 2013 så är det nu också klart när Fjällmyrtjärn kommer att öppna. Detta kommer att ske den 16 februari. Fjällmyrtjärn kommer då att öppnas den 16 & 17 februari för att sedan hållas stängd under veckan för att återigen öppnas den 23 & 24 februari. Under dessa två helgen gäller premiärdagkort. Från och med den 25 februari så  kommer fiske att tillåtas på årskort.

 

I Fjällmyrtjärn har Rengsjö FVOF lika som i Slakttjärn planterat in ca 400 kg regnbåge samt ett 15 tal fiskar i storleken 2,5 till 5 kg.

Premiärdagkort á 100kronor gäller för samtliga 4 premiärdagar. Max 3 fiskar per kort och max 2 kort per fiskare och dag.

Vi ber besökare att parkera smart, dels på parkeringsfickan efter växbovägen, ställ er snett in på den så många får plats. Det finns även parkeringsmöjligheter nere vid tjärnen, men tänk på att inte parkera in någon.

Vi hälsar alla varmt välkommen till en spännande premiär.

Comments are closed.