Din mamma jobbar inte här!

Innan ens Fjällmyrtjärn har blivit officiellt invigd och arbetet med att färdigställa den har slutförts så börjar vi fundera på om det verkligen var rätt av oss att göra denna satsning. Varenda krona och timme som är nerlagda på att göra Fjällmyrtjärn till en trevlig plats där många skall trivas känns just nu helt bortkastat.

Under Lördagskvällen har besökare vid Fjällmyrtjärn, både vuxna och yngre ägnat sig åt nedskräpning i så väl vindskydd och utedass som på ramperna och grillplatserna.

Vi har hittat ölflaskor och ölburkar nerstucken i myren, glaskross och burkar i grillringarna och runt på parkeringen, hela tidningar nerstucken i dasset och i brist på ved har man börjat använda material som är till för färdigställandet att elda med.

Vi inom Rengsjö FVOF tycker det är trevligt att besökare vill vara vid Fjällmyrtjärn, men soptunnan står där av en anledning, och har man orkat släpa dit fulla burkar och flaskor bör man orka ta hem de tomma också, de väger ju betydligt mycket mindre då! Lämna platsen så som du själv vill finna den när du kommer dit nästa gång.

 

Från och med söndagkväll den 25 maj och fram till invigningen kommer nu Fjällmyrtjärnsområdet att stängas och fiskeförbud kommer att råda så vi hinner färdigställa och snygga till inför invigningen den 29 maj.

Comments are closed.